Succesiune de situații de urgență, un incendiu și două accidente, pe șoseaua de centură a Sucevei

Pompierii militari suceveni au intervenit, luni dimineață, la trei situații de urgență pe șoseaua de centură a Sucevei.

Luni dimineață, în primă fază, pompierii militari suceveni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la un autoturism, pe șoseaua de centură a municipiului Suceava (tronsonul dintre „Zidul morții” și localitatea Sfântu Ilie).

Flăcările au afectat plafonul mașinii și alte elemente combustibile, iar cauza probabilă a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect

În timp ce interveneau la acest incendiu, pompierii militari au observat un accident rutier produs la o distanță de aproximativ 600 de metri de locul în care a luat foc mașina. În urma coliziunii a două mașini, un rănit a fost transportat la spital.

Echipajul de descarcerare din modulul SMURD trimis la locul acestui accident a asistat pe parcursul intervenției la un nou accident.

În cazul acestui al doilea accident, o autoutilitară și un autoturism au intrat în coliziune iar șoferul vehiculului din urmă a rămas încarcerat.

Pompierii militari au extras victima, care era conștientă și cooperantă, și au predat-o unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), trimis în sprijin la locul accidentului. Ulterior, și această persoană a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

FOTO: 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.