La Sala Polivalentă se lucrează intens

Lucrările la Sala Polivalentă din Suceava se derulează în ritm accelerat, chiar dacă e frig și sunt temperaturi sub zero grade Celsius.

„La întâlnirea pe care am avut-o la Iași, cu ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, m-a asigurat că în bugetul din acest an de la Compania Națională de Investiții este prevăzută finanțarea necesară la Sala Polivalentă de 5.000 de locuri de la Suceava. Doamne ajută!”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Clădirea care se realizează în spatele zonei Metro reprezintă o investiție de peste 30 de milioane de euro, iar banii vin prin Compania Națională de Investiții.

Sala Polivalentă cu 5.000 de locuri va avea o suprafață utilă de 25.000 mp, pe patru niveluri (S+P+2E), cu două terenuri de sport complet echipate, sala propriu-zisă și cea de antrenament, spațiu recuperare medicală, spații pentru activități culturale și expoziționale, 6 piste bowling, spații tehnice, grupuri sanitare și o parcare cu 715 locuri, din care 6 pentru autocare.

Pentru o gestionare mai eficientă a costurilor de încălzire/răcire a imensei clădiri, aceasta va fi prevăzută cu pompe de căldură și panouri solare/fotovoltaice.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.