AUR anunță un mare protest împotriva lui Flutur. Acesta din urmă anunță un contra-protest

Liderul AUR, George Simion, a avut, miercuri, la Suceava, un discurs virulent la adresa lui Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, cerând demiterea acestuia și anunțând un amplu protest duminică, 28 ianuarie, în fața sediului provizoriu al CJ Suceava.

AUR anunță o amplă acțiune de contestare a lui Flutur și unele voci susțin chiar că Simion ar intenționa să candideze la CJ Suceava

Pe acest fond, Gheorghe Flutur a anunțat oficial că îl provoacă pe liderul AUR George Simion să candideze pentru șefia administrației județene la alegerile locale de anul acesta.

„Îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție și să discutăm problemele sucevenilor. Și îi fac o propunere bărbătească. Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică”, a declarat Gheorghe Flutur într-un mesaj video.

Flutur a anunțat și că va fi prezent duminică, 28 ianuarie, la ora 15:00, în centrul Sucevei pentru a discuta cu George Simion la mitingul pe care acesta vrea să îl organizeze în fața Consiliului Județean.

Conform unor surse, și PNL va mobiliza la Suceava un număr mare de susținători, în ceea ce se vrea a fi un contra-protest.

„Vă anunț că duminică, pe 28 ianuarie la ora 15.00 voi fi prezent în centrul Sucevei să stau de vorbă cu cei care au interes și dorință să discutăm despre problemele sucevenilor, despre dezvoltarea județului Suceava”, a declarat președintele CJ Suceava.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.