Bătrână din Siminicea, atacată în casă de trei tineri cu fețele acoperite

O bătrână în vârstă de 75 de ani, din Siminicea, a fost atacată în propria casă de către trei tineri cu fețele acoperite, în scopul de a fura. Intervenția rapidă și eficientă a polițiștilor a dus la identificarea și arestarea agresorilor în mai puțin de trei ore de la sesizare.

Fapta a avut loc joi, în jurul orei 22.00, însă poliția a fost sesizată abia vineri, la aproximativ 20 de ore de la comiterea acesteia. Un polițist de la Salcea a fost alertat direct de către un bărbat, care a anunțat că soacra sa a fost tâlhărită.

Polițiștii de la Salcea, ajutați de cei de la Suceava, au constituit imediat o echipă operativă și s-au deplasat la locul faptei.

Bătrâna a povestit că cei trei agresori au bătut la ușă și au intrat cu forța în locuința ei. Amenințată cu moartea, bătrâna a fost forțată să le dea suma de 380 de lei și telefonul.

Victima, rămasă singură și fără mijloace de comunicare, s-a dus abia a doua zi la prânz, pe jos, la casa fiicei sale pentru a povesti prin ce a trecut.

Prin metode investigative și criminalistice, în trei ore polițiștii știau deja autorii. Printre aceștia se numără și un minor în vârstă de 14 ani, fratele său de 19 ani și un tânăr de 27 de ani, ultimul cel care ar fi propus în încurajat atacul.

Cei doi autori majori au fost deja reținuți în arest, pentru 24 de ore.

Comisarul-șef Ionuț Epureanu a subliniat acțiunea promptă a colegilor săi, subliniind fermitatea și operativitatea cu care au acționat în acest caz. Chiar dacă agresorii au încercat să își ascundă identitatea, polițiștii au reușit să-i identifice și să probeze activitatea infracțională într-un timp record.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.