Incendiu intenționat la o casă din Solca. Pompierii au intervenit cu succes pentru a limita pagubele

Un incendiu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la o casă veche din localitatea Solca, punând în pericol întreaga gospodărie și o gospodărie vecină. Echipaje de pompieri au intervenit rapid pentru a limita pagubele și a salva ceea ce mai putea fi salvat.

La aproximativ jumătate de oră după miezul nopții, echipaje de pompieri au sosit la fața locului cu șase autospeciale cu apă pentru a stinge flăcările. La sosire, acoperișul locuinței și al unei construcții anexe ardeau parțial, cu pericol iminent de propagare la întreaga gospodărie și la o casă învecinată.

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Solca au fost susținuți de echipaje de la serviciile voluntare Arbore, Cacica, Botoșana și Cajvana, folosindu-se în total 6 autospeciale cu apă.

focul a fost lichidat în totalitate la ora 3.30 din noapte.

În urma incendiului, au ars aproximativ 60 de metri pătrați din acoperișul casei de locuit au fost distruși 40 de metri pătrați din acoperișul anexei. Tavanul locuinței a suferit, de asemenea, degradări semnificative. Cu toate acestea, echipajele de intervenție au reușit să salveze restul casei de locuit, alte construcții anexe din gospodărie și chiar locuința învecinată.

„Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

FOTO:

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.