Gratuitate pentru elevii din zona metropolitană care învață în municipiul Suceava

Începând cu luna februarie a acestui an, elevii care locuiesc în zona metropolitană și care învață în municipiul Suceava vor avea parte de gratuitate la călătoriile cu mijloacele de transport în comun ale TPL.

„Avem o veste bună și pentru cei din zona metropolitană (Salcea, Adâncata, Mitocu Dragomirnei, Pătrăuți, Șcheia, Moara, Ipotești, Bosanci). Din februarie și elevii din aceste localități, care învață într-o unitate de învățământ din municipiul Suceava, vor beneficia de transport local gratuit cu mijloacele TPL”, a anunțat Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului Suceava.

Directorul societății de transport în comun, Gabriel Petruc, a precizat că abonamentele gratuite pentru elevii din zona metropolitană care învață în Suceava vor putea fi eliberate începând de joi, 1 februarie, în baza carnetelor de elevi și a unui act de identitate (carte de identitate pentru cei care au deja sau certificatul de naștere), urmând ca ulterior procedura să fie simplificată prin obținerea unor liste complete cu elevii care pot beneficia de gratuitate, de la unitățile școlare din municipiu.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.