A furat un BMW dar nu a putut merge cu el decât 500 de metri

Pe 4 februarie, în jurul orei 9.30, polițiștii Secției Rurale Marginea au fost sesizați de un localnic care a anunțat că s-a furat un BMW 320.

Din cercetări a rezultat că proprietarul, un bărbat din Sucevița, a lăsat autoturismul pentru a fi reparat în comuna Marginea. Peste noapte, BMW-ul a rămas în spatele unei case iar cheia într-un sertar din interiorul atelierului auto.

Pe timp de noapte, un hoț a intrat în atelier și a luat cheile de la două mașini.

Autoturismul marca BMW a fost identificat de polițiști la o distanță de aproximativ 500 de metri de locul din care a fost sustras, fiind abandonat.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Marginea, a recunoscut că sâmbătă noapte a spart atelierul auto, a luat cheile, a pornit BMW-ul dar a trebuit să îl abandoneze în scurt timp, din cauza defecțiunilor tehnice.

Tânărul a recunoscut  că a încercat să sustragă și autoturismul marca Volkswagen Touareg din apropiere, tot cu chei găsite, însă nu l-a putut porni din cauza defecțiunilor tehnice.

În cadrul anchetei a-a dispus continuarea urmăririi penale față de bărbatul de 23 de ani pentru săvârșirea infracțiunilor de ”furt calificat”, ”tentativă la furt calificat” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 1 din Codul penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal.

De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul de 23 ani se află sub efectul măsurii preventive a controlului judiciar în urma ordonanței procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, tot pentru furt

Având în vedere acestea, în urma probatoriului administrat, în baza ordonanței de reținere emisă de organul de cercetare penală din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea, s-a dispus reținerea bărbatului de 23 pentru o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă – IPJ Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Primarul comunei Slatina, găsit în conflict de interese de ANI

Agenția Națională de Integritate  a transmis printr-un comunicat de presă că Vasile Vlăduț Gherman, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.