Bărbat din Siminicea, reținut în arest pentru distrugeri provocate la 19 mașini din Suceava

Polițiștii din Suceava au desfășurat investigații intense în urma cazurilor de distrugere sesizate în urmă cu câteva zile, când proprietarii mai multor mașini parcate pe strada Mihai Viteazul din Suceava au descoperit urme de vandalizare exterioară la autoturismele lor. Incidentele s-au concentrat în special pe ruperea oglinzilor retrovizoare, afectând un număr considerabil de vehicule.

Imaginile captate de camerele de supraveghere au dezvăluit un individ cu capul acoperit de o glugă, care lovea cu violență mașinile, concentrându-se în special pe zona oglinzilor retrovizoare. Multe dintre aceste oglinzi au fost complet distruse.

Deși au fost aproximativ 30 de mașini afectate, doar proprietarii care au fost de acord să depună plângeri oficial apar în acest dosar.

Polițiștii de la Secția de Furturi Auto au identificat toți proprietarii de mașini cu oglinzi distruse și au obținut declarațiile acestora cu privire la pagubele suferite, probele s-au constituit și s-a acționat împotriva autorului.

Pe 6 februarie, a fost confirmată începerea urmăririi penale împotriva suspectului, Constantin P., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în comuna Siminicea, fiind acuzat de 19 infracțiuni de distrugere (18 victime).

Se pare că individul a acționat din teribilism și pură lipsă de respect față de proprietatea altora.

Bărbatul din Siminicea a fost reținut pentru 24 de ore în arest și urmează să fie supus cercetărilor sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.