Un om, o poveste adevărată despre Emanuel Corduneanu

Mai traim noi astăzi în comuniune cu sufletul și cu rațiunea atunci când urmăm un țel, un scop în viață sau ne ghidăm după aparențe, după modă, după ceea ce aleg, fac sau cred alții că-i mai bine pentru noi?
După revoluție, eram mai liberi și puteam colinda lumea întreagă, fiecare a cautat o viață mai bună. Mai mulți oameni au ales drumul către străinătate crezând că vor reuși să realizeze mai multe. Unii chiar au reușit și s-au întors acasă la familii… alții, niciodată!
Sunt un om simplu, nu am banii și afacerile pe care le au ceilalți, lucrez pentru alții căci așa mi-a fost dat să fie, fac bine pe cât pot și uit.
În trecut am suferit și plătit scump doar pentru că am avut încredere în persoane nepotrivite care s-au prezentat altfel de cum sunt, în realitate fiind lupi cu blană de miei.

Bunica mea care m-a crescut de la 4 ani , o iubesc și o prețuiesc!

 

Dacă pot să ajut, mă implic întotdeauna pentru a face bine.
Politica nu este pentru mine și o spun cu toată sinceritatea public.
Aveam doar 4 ani când ai mei părinți au plecat peste hotare și nu s-au mai întors.
De atunci au trecut 32 ani, o viață de om cum ar spune unii oameni.
Din păcate asemeni mie, multe familii s-au destrămat iar copii au rămas fără părinți!
Eu însă… am avut norocul că am avut familia din partea mamei iar bunicii m-au crescut și educat corect, cu dragoste adevărată pentru familie și semeni.
Părinții mei au murit fix în pandemie iar eu nu am reușit sa îi mai cunosc niciodată!
Politica de-o șchioapă de atunci a destrămat familii întregi!
De aceea îmi dedic din timpul meu cât pot, pentru a face bine, prin inițiativa #ÎsRomân 🇷🇴 🤝 parte a grupului Producatori locali , de pe Facebook , acolo unde politicul a distrus!
Ceea ce vedeți sunt singurele poze rămase cu părinții mei, cei care îi aveți… prețuiți-i!
Restul de poze sunt din activitățile de promovare ale adevăraților producători locali, fiindcă i-am promovat din intimitatea lor, de acasă, de pe pământul nostru românesc.
În anul 2020, văzând că am fost obligați să stăm acasă, iar sănătatea ne este amenințată, și odată cu ea este amenințată și economia, care se afundă, am hotărât că este momentul să fac ceva, să-i susțin pe producatorii locali. Cum? Cumpărând de la aceștia, verificând și recomandând.
Prin inițiativa #ÎsRomân, am încercat să promovez cât mai mulți producători/ firme românești prin diverse campanii, concursuri pe care le-am organizat.
Din dragoste pentru comunitate, am înființat și o asociație la acea vreme care avea în statut ÎNCURAJAREA EFICIENTA A RELANSĂRII AGRICULTURII DIN ROMÂNIA pe care am închis-o ulterior fiindcă nu a mers.
Mereu mi-am dorit să mănânc produse cât mai aproape de natural, sănătoase și am vrut să beneficieze toată lumea.
Am încercat să aduc cât mai mulți producători din toate colțurile acestui județ Botoșani, dar și din țară, cât mai multe firme românești într-un singur grup, pentru a crea un acces direct între producători și consumatori, dar și între restaurante, patiserii, brutării, încât să fie un circuit complet, unul românesc.
Logo-ul acestui grup are o poveste trăită de mine la cea mai mare intensitate, din inimă pentru oameni și societatea din care fac parte.
Palma unei femei reprezintă simbolul vieții, ea fiind cea care dă viață, iar mărul din palmă reprezintă rodul din sămânța căruia a crescut un copac.
Rădăcinile acestui copac reprezintă existența noastră, ne-am născut români deci… #ÎsRomân 🇷🇴 🤝

Mereu m-am ocupat de toate acestea voluntar, am crezut în tot ceea ce am facut și am făcut-o cu bucurie, pentru oamenii de astazi, generația de mâine și pentru țara mea.
Rămâneți mereu voi înșivă și mai cu seamă oameni, faceți bine și uitați! 🙂

#ÎsRomân 🇷🇴 🤝

 

Publicat de: Emanuel Corduneanu

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.