Doi bărbați băuți, scoși cu spray lacrimogen din mașina în care se baricadaseră

Un echipaj de poliție de la Rădăuți a fost implicat într-o situație complicată sâmbătă noapte, la ora 23.00, în urma opririi unui autoturism Mercedes Benz pe strada Nicolae Bălcescu

În mașină se aflau doi bărbați care, în momentul în care au fost abordați de către forțele de ordine, s-au mutat în interiorul autoturismului, refuzând să deschidă ușile.

Polițiștii au recurs la o măsură drastică pentru a rezolva impasul: au pulverizat cu spray iritant lacrimogen în zona geamurilor și a radiatorului mașinii. Această acțiune a dus la deschiderea ușii de către unul dintre indivizii din interiorul vehiculului.

Polițiștii au găsit în mașină doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 36 de ani, ambii emanând un puternic miros de alcool. În plus, în interiorul autoturismului a fost găsită o sticlă de bere pe jumătate consumată.

Situația a devenit și mai complicată odată ce cei doi au început să dea declarații contradictorii privind cine se afla la volan în momentul în care au fost interceptați de poliție. Din acest motiv, ambii au fost supuși testului etilotest, rezultând că aveau niveluri identice de alcoolemie în aerul expirat, de 1,01 mg/l alcool pur.

Tânărul de 29 de ani, proprietarul autoturismului, a declarat că, după ce a consumat alcool, i-a încredințat cheile mașinii bărbatului de 36 de ani, care, la fel de băut ca și el, a preluat conducerea vehiculului până la momentul în care au fost opriți de poliție. În cele din urmă, bărbatul de 36 de ani a confirmat această declarație și a recunoscut că se afla la volan în momentul incidentului.

Ca urmare a acestui episod, ambii bărbați s-au ales cu dosare penale.

Bărbatul de 36 de ani va răspunde conducere sub influența alcoolului, în timp ce tânărul de 29 de ani a fost învinuit pentru încredințarea mașinii unei persoane aflate sub influența alcoolului.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Două case distruse de un puternic incendiu izbucnit la 4.00 dimineață

Duminică dimineață, la ora 4.00, ISU Suceava a fost sesizat că are loc un incendiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.