Mandat de arestare pentru un tânăr care a comis tâlhării, a furat mașini și le-a condus fără permis

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Marginea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, judecătorii schimbându-i măsura controlului judiciar după ce acesta a continuat să comită fapte deși se afla sub măsura controlului judiciar.

În luna noiembrie a anului trecut, în apropierea stației PECO Iosimar din Marginea un tânăr a agresat două femei de la care a luat un telefon mobil și o vestă în ale cărei buzunare se aflau o pereche de căști pentru telefon și circa 10 lei.

Tot la finele anului trecut, același tânăr, la Gura Humorului, a sustras un microbuz funcțional, din spatele unei societăți, pe care l-a vândut ulterior la fier vechi cu 800 de lei.

El a recidivat și în luna februarie a acestui an, când a încercat să sustragă două mașini din spatele unui service auto din Marginea.

Cum cele două mașini erau în service, cu probleme, tânărul a reușit să o pornească doar pe una, cu care a rulat în jur de 500 de metri.

Repetarea faptelor în ciuda interdicțiilor au făcut inevitabila măsura arestului preventiv.

În baza mandatului emis de Judecătoria Rădăuți, miercuri, 14 februarie, polițiștii Secției Rurale Marginea l-au identificat pe tânăr  pe raza comunei Marginea și l-au dus sub escortă în arestul Poliției Suceava.

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.