Circulația pe podul provizoriu de la Milișăuți a fost reluată

Circulația pe podul provizoriu de la Milișăuți, peste râul Suceava, a fost reluată în cursul zilei de sâmbătă, după cum a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași. Pe varianta provizorie la podul de pe DN 2H, Milișăuți din orașul Milișăuți pot circula doar mașini cu o greutate mai mică de 3,5 tone. „Decizia vine în urma eforturilor DRDP Iași și ale constructorului de remediere a degradărilor produse zilele trecute, prin creșterea debitului râului Suceava”, a transmis DRD Pași. Podul a fost închis după ce în noaptea de marți spre miercuri, creșterea debitului râului Suceava a produs o ruptură în terasamentul podului provizoriu de la Milișăuți, motiv pentru care s-a dispus închiderea traficului.
Pentru traficul greu rămân stabilite rutele alternative stabilite odată cu începerea lucrărilor de reabilitare la podul de la Milișăuți:

Pe relația Milișăuți – Rădăuți și retur: DN 2H, km 0+000 intersecția DN 2, km 457+100, Iacobești – DN 2 (Românești – Bălcăuți) – intersecția DN 2, km 471+785 cu DN 17A, km 83+315 – Bălcăuți – DN 17A (Dornești – Rădăuți)

Pe relația Solca – Rădăuți – Suceava și retur: DN 2K (Solca – Milișăuți) intersecția DN 2H, km 7+000 – DN 2H (Milișăuți – Rădăuți) – DN 17A (Dornești – Bălcăuți) – DN 2 (Bălcăuți – Românești – Suceava).

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Pompierii au intervenit la 17 incendii de vegetație extinse, într-o săptămână

În perioada 8-14 aprilie, pompierii militari suceveni au fost solicitați să intervină pentru stingerea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.