Concurență acerbă pentru angajarea în Spitalul Județean Suceava

Concurența pentru obținerea unui post în Spitalul Județean Suceava este una acerbă. Cea mai mare concurență, de 13,5 candidați/loc, se înregistrează pentru posturile de asistent medical cu studii postliceale, unde pentru 6 posturi s-au înscris 81 de candidați. Un post de asistent medical debutant este la secția Cardiologie, două posturi de debutant la Laboratorul de Medicină nucleară, un post de asistent generalist la Obstetrică-Ginecologie, secție în care este scos la concurs și un post de asistent principal, și un post de asistent principal la Chirurgie și ortopedie pediatrică.

În cazul asistenților medicali cu studii superioare de licență s-au scos la concurs 4 posturi: 3 posturi de asistent medical generalist debutant la secția Cardiologie și un post la cabinetul ambulatoriului de Chirurgie plastică. În acest caz concurența este de 5,5 candidați/loc, mai exact 22 de candidați pe cele 4 posturi. Examenul scris va avea loc vineri, 23 februarie, de la ora 9.00, Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava. Candidații cu studii superioare vor susține examenul în Corpul A, sala 039, iar candidații cu studii postliceale, în Corpul A, sala 115. Următoarea probă, cea a interviului, pentru candidații care vor promova proba scrisă, va avea loc în data de 29 februarie. Rezultatele se vor afișa în data de 6 martie.

Spitalul a mai scos la concurs un post de bucătar și unul de muncitor necalificat, 5 posturi de infirmier – două la Cardiologie, unul la Medicină internă, unul la Gastroenterologie și unul la stația de Hemodializă; 3 posturi de îngrijitor – câte unul la Nefrologie, Cardiologie și Laborator BK, și două posturi de brancardier – la Cardiologie/USTAC și la Chirurgie generală. Pentru aceste posturi se pot depune dosare până în data de 26 februarie. Pe 29 februarie se va afișa rezultatul selecției de dosare, pe 5 martie va avea loc proba scrisă, pe 11 martie proba interviului și pe 15 martie se vor afișa rezultatele.

Informații suplimentare legate de concursuri și bibliografie se găsesc pe site-ul spitalului, https://spitaluljudeteansuceava.ro/subiecte/concursuri/.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Târg de Paște în centrul Sucevei

Sucevenii vor avea parte și în acest an de tradiționalul Târg de Paște, care va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.