Descinderi și confiscări de haine și încălțăminte ce imită mărci de renume

Polițiștii de la Serviciul Economic au desfășurat o amplă operațiune vineri, 23 februarie, în Gura Humorului, în cadrul unei investigații legate de comerțul ilegal cu produse contrafăcute ce imită mărci de renume.

Această acțiune a venit în urma cercetărilor cercetări desfășurate într-un dosar penal, având în vedere informațiile privind localnici care vând astfel de produse care imită mărci de renume, fără a avea acest drept.

Au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziție.

Unul dintre punctele centrale ale operațiunii a fost descoperirea și percheziționarea unui cort, care, conform informațiilor obținute anterior, era utilizat pentru pregătirea și comercializarea unor bunuri contrafăcute. În interiorul cortului, polițiștii au găsit o varietate de articole, printre care se numără blănuri, geci, poșete și pantofi sport.

Polițiștii au confiscat 117 perechi de pantofi sport, marcați cu siglele unor mărci de prestigiu, și 20 de articole de îmbrăcăminte, toate purtând însemnele unor branduri înregistrate și protejate în România.

Valoarea estimată a mărfurilor ridicate în cadrul operațiunii se ridică la aproximativ 50.000 de lei, potrivit declarațiilor autorităților implicate.

Ancheta continuă sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

FOTO: 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Monitorizare în teren a turnării plăcilor din beton, la podul Milișăuți

Lucrările din cadrul proiectului de reabilitare a podului de la Milișăuți, de pe DN 2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.