16 câini și pisici, luați de Poliția Animalelor de la o bătrână care îi ținea în cuști

La începutul acestei săptămâni, polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor Suceava au fost alertați de către locuitorii din zona străzii Cernăuți cu privire la faptul că o bătrână de pe strada Cernăuți ține mai mulți câini și mai multe pisici în cuști de iepuri.

În dimineața zilei de 26 februarie, polițiștii s-au deplasat la adresa indicată, unde au constatat că reclamația se confirmă

În interiorul gospodăriei au fost descoperiți trei câini de rasă comună și 13 pisici, majoritatea fiind închise în cuști extrem de mici.

“Animalele nu beneficiau de condițiile de bunăstare prevăzute de lege, în sensul că nu aveau un adăpost corespunzător și posibilitate de mișcare suficientă, fiind ținute captive în cuști metalice de dimensiuni foarte mici”, se arată într-un comunicat al Poliției

Poliția Animalelor a emis ordine pentru plasarea celor 16 animale într-un adăpost specializat pentru o perioadă de 45 de zile. Acestea au fost preluate de reprezentanții Asociației “Casa lui Patrocle”, cu care Consiliul Județean Suceava are un contract în acest sens, garantând îngrijirea și protecția lor în timpul acestui interval critic.

FOTO: 

 

 

 

 

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.