Se montează gradenele la terenul principal al Sălii Polivalente

Profitând de vremea neașteptat de bună din această perioadă, constructorii Sălii Polivalente din Suceava au intensificat lucrările.  „În acest moment se montează gradenele de la terenul principal al sălii polivalente și se cofrează stâlpii de la parter la etajul 1, din Corpul C1”, a precizat Ion Lungu, primarul municipiului Suceava după o vizită pe șantierul de la Sala Polivalentă.

Clădirea va avea o suprafață utilă de 25.000 mp, realizată pe patru niveluri, cu două terenuri de sport complet echipate, din care una cu 5.000 de locuri pe scaune. Termenul de finalizare a lucrărilor este sfârșitul lunii decembrie 2024. Darea în folosință a Sălii Polivalente Suceava se va face în 2025, după ce vor fi aduse și dotările necesare pentru a fi complet funcțională.

Sala Polivalentă Suceava reprezintă o investiție de peste 30 de milioane de euro, prin CNI, pentru care municipalitatea a adus în zonă toate rețelele de utilități și va mai amenaja și un drum de acces.

Sala are și spații pentru activități culturale și expoziționale, 6 piste bowling, spații tehnice, grupuri sanitare și o parcare cu 715 locuri, din care 6 pentru autocare.

Pentru o gestionare mai eficientă a costurilor de încălzire/răcire a imensei clădiri, complexul sportiv va fi prevăzut cu pompe de căldură și panouri solare/fotovoltaice.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Târg de Paște în centrul Sucevei

Sucevenii vor avea parte și în acest an de tradiționalul Târg de Paște, care va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.