Tatăl a 3 copii, din Plopeni, are nevoie de ajutor în încercarea de a se trata de o boală gravă

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Plopeni-Salcea, tată a trei copii, trece prin momente crâncene după ce a fost diagnosticat cu cancer laringian.

Cunoscut dintr-o familie necăjită de copil, acum la rândul lui tată a 3 copii, Balahura are nevoie de bani pentru continuarea tratamentului.

„Sunt o familie simplă, dar unită. Se iubesc mult și împreună luptă pentru sănătatea lui Marius. Efortul lor are însă nevoie și de ajutorul nostru, devine imposibil ca ei să se mai descurce cu neajunsurile și provocările zilnice date de boală și de viață.

Pentru Marius, totul a început de la o răgușeală, care se încăpățâna să nu treacă. În urma investigațiilor detaliate, Marius Florin Balahura a fost diagnosticat cu carcinom laringian. A ajuns la Spitalul Colțea din București, unde în urma unei intervenții chirurgicale i-a fost extirpat laringele, împreună cu corzile vocale, și i s-a confirmat stadiul IV al bolii. Momentan, bărbatul urmează curele de chimioterapie la spitalul sucevean și își pune toată încrederea în medicii care îl tratează.

Lipsa banilor nu doar că îl împiedică să ceară și părerea altor clinici, însă îi fac extrem de grea lupta cu boala. Drumurile la spital, medicamentele, pansamentele sunt achitate din alocația celor 3 copii pe care îi are. Deși angajat, Marius încă nu și-a  primit banii pe concediul medical. Pentru toți cei care doriți să faceți o faptă bună,  să dați o mână de ajutor acestei familii greu încercate, vă punem la dispoziție contul soției lui Marius, unde puteți face donații. Orice sumă contează și pentru ei, pentru acești oameni greu încercați de viață, chiar va face diferența”, au transmis reprezentanții Fundației Umanitare Nord 2001 Sânge pentru România, care încearcă să îl ajute la Florin.

Titular cont: Balahura Mihaela Alina,  RO67BTRLRONCRT0PA7853401, cont în lei, RO14BTRLEURCRT0PA7853401, cont în euro.

 

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.