Percheziții la Suceava și Salcea într-un dosar de evaziune fiscală prin școli de șoferi

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, împreună cu polițiștii de la Serviciul Economic, au efectuat în data de 6 martie un număr de patru percheziții domiciliare în localitățile Salcea și Suceava, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, în domeniul prestărilor de servicii de pregătire a persoanelor în vederea obținerii permisului de conducere.

În fapt, din cercetările efectuate în cauză a rezultat că mai multe persoane ar fi acționat în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale, prin neînregistrarea în contabilitate, a tuturor veniturilor obținute ca urmare a desfășurării activităților specifice școlilor de șoferi, prin intermediul a două societăți comerciale.

Investigațiile vizează un număr de două persoane fizice și două persoane juridice.

Prejudiciul estimat în cauză este de 596 387 lei.

”Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom oferi detalii suplimentare.

Precizăm că aceste activități nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava

&nbsp

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Pompierii au intervenit la 17 incendii de vegetație extinse, într-o săptămână

În perioada 8-14 aprilie, pompierii militari suceveni au fost solicitați să intervină pentru stingerea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.