Analisa Golianu

Analisa Golianu a ridicat publicul la dans cu o populară moldovenească la Românii au talent

Analisa Golianu
Analisa Golianu

Analisa Golianu, o tânără de 15 ani din Pipirig, județul Neamț, a oferit o interpretare memorabilă a unei melodii populare moldovenești la emisiunea Românii au Talent difuzată astăzi, 8 martie.

Având o pasiune pentru muzică încă de la vârsta de 6 ani, Analisa s-a distins prin talentul și dedicarea ei, reușind să câștige numeroase premii la concursuri de canto.

Crescută de bunici în absența părinților, care au fost nevoiți să lucreze în străinătate, Analisa a dezvoltat o relație specială cu aceștia, considerându-i adevărații săi părinți.

Potrivit PRO TV, în familia sa, nimeni altcineva nu cântă. Mama sa este casnică, iar tatăl adoptiv lucrează în străinătate, în Germania.

O perioadă, ea a crescut doar cu bunicii, deoarece tatăl său biologic nu i-a permis să plece din țară împreună cu mama și tatăl adoptiv. Acum, mama s-a întors în țară pentru a-și crește copiii. Analisa mai are încă doi frațiori mici.

Analisa este foarte atașată de bunici, deoarece aceștia au crescut-o de la vârsta de 6 luni. Până la vârsta de 6 ani, îi spunea mamei ei pe nume, pentru că nu înțelegea diferența dintre mama și bunica. Ea povestește despre bunica sa că este că e o a doua mamă.

Dragostea și susținerea constantă din partea familiei sale au fost esențiale în drumul său către succes.

„A venit o pipirigeancă frumoasă care vrea să ne cânte de joc și de voie bună”, a spus Mihai Bobonete când a văzut-o pe scenă pe Analisa.

Melodia ei a fost atât de captivantă încât a determinat întreaga sală să se ridice și să danseze, primind aplauze furtunoase și laude din partea juraților. Totodată, cei patru jurați au felicitat-o cu câte un „DA”.

Mihai Bobonete: „Bravo, Analisa! Felicitări! Mi-a plăcut foarte mult!”;

Dragoș Bucur: „Toată lumea din spate s-a ridicat și a dansat! S-a simțit bine toată lumea! Numărul tău a fost unul de succes!”

„Ai toate datele să ajungi o mare artistă!”, i-a spus și Pavel Bartoș fetei talentate.

 

#ÎsRomân 🇷🇴 🤝
#ÎsRomân 🇷🇴 🤝

Publicat de: Emanuel Corduneanu

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.