Braconier prins de polițiști pe Siret, pe raza satului Stamate

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, polițiștii Secției Rurale Ipoteşti au obținut informații cu privire la faptul că o persoană se afla la braconaj piscicol pe malul drept al Siretului, pe raza satului Stamate, comuna Fântânele.

Polițiștii s-au deplasat în zona malului drept al râului Siret și a fost identificat un localnic, care monta plasa monofilament în albia râului. Tot la fața locului a fost identificat un autoturism aparținând bărbatului, în portbagajul căruia s-au găsit două undițe, iar într-un sac se afla o altă plasă monofilament. În apropierea autoturismului a mai fost identificată încă o altă plasă monofilament.

În albia râului, a fost identificată o altă plasă monofilament ce era ancorată și fixată pe o lungime de aproximativ 150 metri în albia râului.

Bărbatul a fost pus să scoată plasa din apă și s-a constatat că în aceasta era prins pește din specia somn.

Peștele a fost eliberat în râul Siret iar pe numele localnicului din Stamate a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ”deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă monofilament în apele continentale și în apele maritime interioare”.

Cercetările urmează a fi continuate de către polițiștii Postului de Poliție Fântânele.

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.