Incendiu puternic la un atelier de cizmărie și garaje. Pompierii au intervenit cu 7 autospeciale cu apă

Un incendiu a izbucnit vineri în comuna Voitinel, focul cuprinzând acoperișul unei construcții cu multiple utilități, inclusiv garaje pentru mai multe mașini și un atelier de cizmărie.

Eforturile de intervenție au fost coordonate de către pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului Rădăuți, în colaborare strânsă cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) Voitinel, Bilca, Gălănești și Horodnic de Sus.

S-a intervenit cu un total de 7 autospeciale cu apă.

La momentul sosirii, flăcările mistuitoare cuprinseseră deja acoperișul comun al construcțiilor anexe, amenințând să se extindă și să distrugă întreaga locuință.

Pompierii militari au comunicat că incendiul a distrus acoperișul construcției corp comun, o parte din atelier și bucătăria de vară, confecționate în mare parte din lemn și tablă, precum și utilajele de prelucrare a încălțămintei și alte bunuri depozitate în aceste spații

Foarte importantă este salvarea interiorului locuinței și a două automobile de lux – un Mercedes-Benz Sprinter și un Audi Q5 – care se aflau parcate în garajele imobilului, precum și a altor bunuri de valoare.

În urma cercetărilor preliminare, specialiștii de la ISU au indicat că probabilă cauză a incendiului a fost un cablu electric defect, care a generat efect termic și a declanșat flăcările.

FOTO: 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.