Festivalul ”Cetatea de Rock a Sucevei” se va derula anul acesta între 23-25 august

Festivalul ”Cetatea de Rock a Sucevei” se va derula anul acesta tot în șanțul de apărare al cetății și se va organiza în perioada 23-25 august.

„Am promis la finalul ediției de anul trecut că, în anul 2024, revenim cu Cetatea de Rock a Sucevei acolo unde v-ați obișnuit și unde este cel mai bine auzită și simțită: în șanțul de apărare al cetății”, a transmis conducerea Muzeului Național al Bucovinei, organizatorul festivalului. Potrivit aceleiași surse, intervențiile din cadrul etapei a doua de restaurare a Cetății de Scaun a Sucevei permit ca anul acesta festivalul să fie organizat din nou în locul consacrat, șanțul de apărare.

Muzeul Național al Bucovinei a mai transmis că ediția de anul acesta se anunță una specială, iar trupele care vor cânta vor fi anunțate în câteva zile. Prețul biletelor de intrare la festival este același cu prețul de vizitare pentru Cetatea de Scaun a Sucevei, respectiv 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru pensionari și 5 lei pentru elevi și studenți.

Biletele se pot achiziționa direct de la Casa Custodelui a Cetății de Scaun a Sucevei în ziua concertelor, sau on-line de pe: https://booktes.com/bilet/cetatea-de-scaun-a-sucevei.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.