Omul de afaceri Nicolae Troașe, reales președinte al Camerei de Comerț și Industrie Suceava

Omul de afaceri Nicolae Troașe a fost reales președinte al Camerei de Comerț și Industrie Suceava. Pentru Nicolae Traoașe este al treilea mandat pe care îl ocupă în fruntea acestei instituții. În cadrul ședinței Adunării Generale a Membrilor CCI Suceava a fost prezentat și aprobat Raportul de Activitate al Președintelui Camerei de Comerț și Industrie Suceava pentru mandatul 2019-2023 și a continuat cu analizarea activităților desfășurate până în prezent, a rezultatelor instituției, precum derularea unui număr de patru proiecte cu finanțare europeană în care Camera de Comerț și Industrie Suceava este beneficiar sau partener. De asemenea, a fost evidențiată preocuparea în ceea ce privește implementarea de proiecte cu finanțare europeană care să aibă ca rezultat final beneficiul direct al firmelor sucevene, în special cele în care această instituție este eligibilă respectiv, cele de formare profesională, stagii de practică ale studenților și masteranzilor în cadrul companiilor, dar și finanțări directe de start-up-uri, dar și activitatea curentă reprezentată de activitățile de consultanță și asistență dedicată exclusiv antreprenorilor.
Apoi, Adunarea Generală a procedat, prin vot, la alegerea unui nou Colegiu de Conducere pentru un mandat de patru ani.
Structura colegiului de conducere al CCI Suceava cuprinde 25 dintre cele mai reprezentative firme, care activează în domniile de activitate relevante ale județului Suceava, respectiv industrie, construcții, comerț și servicii, acestea însumând peste 7% din cifra totală de afaceri la nivelul județului.
În urma votului exprimat, în funcția de președinte a fost reales Nicolae Troașe, acționar principal al grupului de firme Calcarul SA.
În funcțiile de vicepreședinți ai CCI Suceava au fost aleși Robert-Mihai Croitor, Mihai Cernișov, Ștefan Groza și Vasile Armenean.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Târg de Paște în centrul Sucevei

Sucevenii vor avea parte și în acest an de tradiționalul Târg de Paște, care va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.