EXPOZIȚIA „ECOURI DIN ATELIER” LA GALERIA ZAMCA: O IMERSIUNE ÎN UNIVERSUL CREATIV AL ARTISTEI IOLANDA BĂDĂLUȚĂ

Galeria Zamca își deschide porțile pentru a aduce în prim-plan talentul și creativitatea artistei Iolanda Bădăluță, prin expoziția de pictură intitulată „Ecouri din Atelier”. Vernisajul acestei expoziții, care a avut loc astăzi, 15 martie 2024, a fost unul de succes, atrăgând un public numeros și fascinat de creațiile pline de expresivitate ale artistei.

Evenimentul, curatoriat de maestrul Mihai Pânzaru – PIM și prezentat de criticul de artă drd. Delia-Ioana Leizeriuc, a adus în centrul atenției lucrările captivante ale artistei Iolanda Bădăluță. Curatorul expoziției, maestrul Mihai Pânzaru – PIM, a subliniat impactul profund al lucrărilor expuse, afirmând că „Iolanda a revenit, e a doua prezență a acesteia aici. Un om bun nu poate face decât lucruri frumoase.”

Criticul de artă, drd. Delia-Ioana Leizeriuc, a adăugat o notă de apreciere pentru determinarea și devotamentul artistei față de creația sa, evidențiind că „Iolanda nu s-a prezentat în fața publicului, decât după ce a fost mulțumită de rezultate. Este o artistă foarte ambițioasă. Trece dincolo de cotidian, de rutină, și nu se lasă.”

Iolanda Bădăluță însăși a împărtășit câteva gânduri despre expoziție, subliniind diversitatea tematică și pasiunea sa pentru a exprima emoțiile umane într-un mod autentic: „Tema este foarte diversificată, pentru că atunci când pictez vreau să exprim durerea, fericirea și iubirea altora. Am încercat să nu las nici un aspect necompletat ca suficiență a mea.”

Expoziția „Ecouri din Atelier” va fi deschisă publicului în perioada 15-31 martie 2024, la Galeria de Artă „Zamca”, situată pe strada Zamca, nr. 17, Suceava. Este o oportunitate unică pentru iubitorii de artă de a explora și de a achiziționa lucrări semnificative, susținând astfel comunitatea artistică locală.

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.