Tânărul din Probota care și-a înjunghiat în picioare un consătean a fost arestat pentru omor

Tribunalul Suceava a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pe numele tânărului în vârstă de 24 de ani, din Probota-Dolhasca, care și-a înjunghiat un consătean cu cuțitul în zona picioarelor.

Din păcate, tânărul în vârstă de 34 de ani a sângerat mai bine de 3 ore până să intervină un echipaj medical astfel că nu a mai putut fi salvat.

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 23.55, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată prin 112 de către un tânăr din Dolhasca, care a anunțat că l-a tăiat din greșeală la picior pe un consătean iar acesta sângerează puternic

Din primele cercetări a rezultat că  agresiunea a avut loc în jurul orei 20.00.

Tânărul în vârstă de 24 de ani a declarat că a folosit un cuțit pentru a se apăra. Acesta l-a lovit pe bărbatul de 34 de ani cu cuțitul, în zona picioarelor.

După ce a fost tăiat, bărbatul de 34 de ani ar fi fugit din casă, însă nu a ajuns prea departe. Acesta a pierdut foarte mult sânge până ce chiar agresorul l-a găsit și l-a readus în casă, după care a sunat la 112.

Ancheta a fost preluată de polițiștii judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Monitorizare în teren a turnării plăcilor din beton, la podul Milișăuți

Lucrările din cadrul proiectului de reabilitare a podului de la Milișăuți, de pe DN 2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.