Documentatul ”NASTY”, despre viața marelui tenismen Ilie Năstase, ajunge și în județul Suceava

Premiera documentarului „NASTY”, despre cariera și viața tenismenului român Ilie Năstase va avea loc duminică, 21 aprilie, la Centrul Cultural Gura Humorului, în prezența echipei care s-a ocupat de acest film.

Documentarul este regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu, fiind distribuit de Transilvania Film. Printre producătorii „NASTY” se numără Cosmin Hodor (HDR Evolution) și Tudor Giurgiu (Libra Films), iar coproducător este Hanka Kastelicová (vice president & executive producers documentaries HBO EMEA – HBO Max).

Anca Spiridon, directorul de comunicare al evenimentului, a precizat că avem o prezentare a lui Ilie Năstase, cunoscut drept „băiatul rău al sportului”, sportiv care a fost adesea descris de presa internațională ca fiind „magnific”, „fermecător”, „temperamental” și „arogant”. Documentarul „NASTY”, care va fi lansat în cinematografele din toată țara începând cu 16 aprilie, explorează viața și cariera acestui legendar tenismen, primul număr 1 din istoria clasamentului ATP. Filmul aduce în prim-plan controversele care l-au înconjurat și influența sa asupra lumii tenisului, oferind imagini de arhivă inedite și interviuri cu mari sportivi precum Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comăneci sau Boris Becker. De asemenea, ”NASTY” include și un interviu exclusiv cu Phil Knight, cofondatorul Nike, care vorbește despre relația sa cu Năstase, primul sportiv profesionist care a semnat un contract cu celebrul brand în 1972.

Ilie Năstase a câștigat, în 1972, primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului. „O combinație irezistibilă de talent, excentricitate și umor a făcut din Nasty (porecla pe care i-a dat-o presa) un veritabil showman admirat de fani, comentatori, dar și de alți sportivi. După Năstase, tenisul nu a mai fost la fel”, transmite PR specialist Anca Spiridon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.