Incendiu cu efecte dezastruoase la o gospodărie din Frasin

Alarma de incendiu a sunat la miezul nopții de sâmbătă spre duminică, la Frasin.

La incendiu au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului și cei ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la casa de locuit și la anexele gospodărești (adăpost de animale și depozit de furaje) cu pericol de propagare la construcțiile din proximitate.

Incendiul a fost așadar unul major, care a pus probleme deosebite.

Proprietarii gospodăriei, un bărbat și o femeie, au suferit atacuri de panică, fiind monitorizați de echipajul SMURD, fără a fi necesară transportarea celor doi la spital.

Focul a fost lichidat în totalitate la ora 2.30 din noapte, cu pagube mari spre foarte mari: au ars anexele gospodărești, construite din lemn, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise. Incendiul a fost lichidat la ora 02:30, iar pompierii militari au salvat gospodăria învecinată”, au transmis pompierii militari.

FOTO: 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.