Urmărire la Corocăiești după un șofer care a încercat să-și piardă urma de polițiști

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16.00, un echipaj de la Serviciul Rutier și de la Biroul Rutier Suceava se afla în serviciu de control pe drumul comunal 65 din satul Corocăiești, comuna Verești.

Polițiștii au observat cum șoferul unui VW a schimbat brusc direcția de deplasare când i-a observat și a pătruns pe strada Arinului, pe care a mărit viteza de deplasare.

Echipajul a plecat în urmărire iar în dreptul unei societăți din zonă (MareLux SRL) cel de la volan a oprit și a încercat să fugă.

Fugarul a fost interceptat și imobilizat de către lucrătorii de poliție, ocazie cu care după declinarea calității i-au fost solicitate documentele personale și cele ale autoturismului.

După legitimare și verificări a rezultat că fugarul este un localnic în vârstă de 35 de ani, care nu este posesor de permis de conducere.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost testat cu etilometrul rezultând o alcoolemie de 0,13 mg./l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 1.650 lei.

Așadar, nota de plată pentru fugarul din Corocăiești este un dosar penal pentru conducere fără permis și o amendă de 1650 de lei.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.