Sucevean pe motocicletă, fugar de polițiști pe E 85

În seara zilei de luni, 8 aprilie, în jurul orei 20.00, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui motociclist care se deplasa dinspre Adjud către Bacău.

Acesta a încetinit până la oprire, însă, când s-au îndreptat polițiștii spre bărbat pentru a-l legitima, acesta a plecat de la fața locului.

În general, motocicliștii fugari sunt greu de prins dar în acest caz norocul a fost că urmărirea s-a desfășurat pe E 85 iar în trafic mai erau echipaje.

Au fost anunțate celelalte echipaje de poliție din teren, astfel că, în afara localității Dumbrava, motociclistului i s-a limitat zona de deplasare, astfel că acesta a fost nevoit să oprească.

După legitimare s-a stabilit că motocicleta era condusă de un tânăr de 18 ani, din județul Suceava care avea permis de conducere A1, suspendat din 2023, necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

”Tânărul este cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul și conducerea unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce”, a transmis Poliția Bacău.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Casă distrusă de flăcări prin acțiune intenționată

Un incendiu izbucnit la o casă din Solca a distrus în mare parte imobilul care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.