Incendiu cu efecte devastatoare, extins la trei gospodării

Un incendiu izbucnit joi după-amiază, în jurul orei 16,30, în satul Humoreni, comuna Comănești, a lăsat pagube în trei gospodării.

În urma incendiului, un bărbat a ajuns la spital cu atac de panică iar un altul a suferit o intoxicație cu fum.

Pompierii militari profesioniști și cei voluntari au încercat să limiteze efectele dezastrului cu 7 autospeciale cu apă.

La fața locului au intervenit pompieri militari profesioniști de la Solca și Suceava, împreună cu echipaje de la serviciile voluntare Comănești, Pârteștii de Jos, Cacica și Botoșana.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:50

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a transmis că, la primul proprietar, au ars casa de locuit și bunurile din interior pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și anexele gospodărești, corp comun cu casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 180 de metri pătrați. Au mai ars două autoturisme și două utilaje agricole (tractoare).

Așadar, la acest prim proprietar, focul a lăsat dezastru în urmă.

La al doilea proprietar, au ars acoperișul unei bucătării de vară pe o suprafață de aproximativ 18 metri pătrați și anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Din fericire, la acest al doilea proprietar, pompierii au salvat casa de locuit

La al treilea proprietar, a ars parțial o căsuță de joacă pentru copii, construită din lemn, și s-au degradat patru geamuri ale casei de locuit.

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

FOTO: 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.