Zeci de mii de pachete de țigări și trei mașini confiscate de la traficanți

În decurs de numai două zile, polițiștii de frontieră au confiscat zeci de mii de pachete de țigări de contrabandă, iar trei autovehicule au fost indisponibilizate.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.00, lucrători ai Sectorul PF Brodina au observat un autovehicul care a ieșit din curtea unei gospodării din Straja, care a demarat în trombă. Mașina a fost urmărită, iar la un moment dat polițiștii au găsit-o abandonată, iar în interior se aflau mai multe baxuri cu țigări.

Mașina a fost dusă la sediul Poliției de Frontieră, iar între timp s-au obținut și autorizații de percheziție pentru două locații, una fiind cea de unde ieșise mașina cu țigări,

La percheziții s-au mai găsit trei baxuri de țigări de contrabandă, iar doi bărbați, unul de 24 și celălalt de 25 de ani, s-au ales cu dosare penale.

După inventarierea mărfii s-a constatat că este vorba de 25 de colete, în care se aflau 12.407 de pachete țigări, în valoare totală de 145.162 de lei. Mașina folosită la transportul țigărilor, în valoare de 10.000 de lei, a fost indisponibilizat.

În cursul zilei de duminică, polițiștii de frontieră au descoperit în extravilanul localității Argel, comuna Moldovița, două autovehicule de teren abandonate, iar în imediata apropiere a acestora ascunse în vegetație, au fost descoperite mai multe baxuri ce conțineau țigări.

Mașinile, în valoare totală de 25.000 de lei, precum și baxurile cu țigări au fost duse la sediul Poliției de Frontieră. S-a constatat că este vorba de 26.840 de pachete de ţigări, în valoare de 314.000 de lei. Mașinile au fost indisponibilizate, iar țigările confiscate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.