Promisiuni că și la Bosanci se va turna un strat de asfalt, în 2 săptămâni

Lucrările de modernizare a drumului județean Suceava – Udești – Liteni – Dolhasca, în cadrul Axei rutiere Suceava – Iași, continuă într-un ritm aparent destul de încet și exasperant pentru locuitorii afectați de starea DJ 208 A deja de ani de zile.

Firma suceveană Autotehnorom este cea care lucrează la modernizarea acestui drum.

În timp ce nemulțumirea multora este la cote maxime, președintele Consiliului Județean Suceava, Gherghe Flutur, spune că are vești bune după ultima vizită în teren.

Dacă la Ipotești se circulă deja bine, la Bosanci se speră că va fi în sfârșit și un strat de asfalt, în 2 săptămâni.

”Am verificat stadiul lucrărilor la drumurile județene. Se lucrează intens în Ipotești, unde se conturează deja drumul, fiind turnate 2 straturi de asfalt și finalizându-se șanțurile și rigolele. La Bosanci se schimbă patul drumului pe o porțiune de 1,5 km. S-a cărat piatră concasată, se compactează și am cerut constructorului sa stropească periodic pentru a limita praful din zonă. Avem promisiunea că acolo se va turna primul strat de asfalt în 2 săptămâni. Constructorul a avansat foarte bine în zona Luncușoara, Udești. Continuă lucrările la sensul giratoriu de la Liteni, realizat împreună cu primăria Liteni”, a transmis Consiliul Județean Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.