Incendiul de la Marginea nu a fost provocat, ci a plecat de la un scurtcircuit

Incendiul din noaptea de miercuri spre joi de la Marginea, unde a ars un adăpost de animale, nu a fost provocat, așa cum au spus inițial cei de la ISU Suceava, ci de la un scurtcircuit electric. Concluziile aparțin reprezentanților IPJ Suceava după cercetările efectuate la fața locului în cursul zilei de joi.

”În urma efectuării recercetării la fața locului a fost identificat un cablu electric precum și un tablou electric, existând astfel un branșament de curent electric funcțional, chiar dacă lucrătorii ISU nu au observat acest fapt la momentul intervenției. De asemenea, din investigațiile efectuate s-a constatat faptul că branșamentul electric se făcea de la stâlpul de curent electric situat pe drumul public”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Un cablu electric din aluminiu era deteriorat, iar în acea noapte au existat și variații de tensiune, ceea ce a favorizat apariția unui scurtcircuit, care a aprins o serie de resturi depozitate la voia întâmplării.

În ultimii patru ani, în gospodăria respectivă nu a locuit nimeni. În urma incendiului a ars în întregime un adăpost de animale construit din lemn, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, dar și doi metri cubi lemn de foc și circa 50 de baloți de paie. Pompierii au reușit să salveze casa de locuit și celelalte bunuri din gospodărie.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.