Încep lucrările la Baza de agrement Vatra Dornei, gura de oxigen mult așteptată pentru turismul dornean

Primăria Vatra Dornei a fost înștiințată de către Compania Națională de Investiții că în data de 22 aprilie vor începe efectiv lucrările la baza de agrement din Vatra Dornei, valoarea investiției fiind de peste 23 de milioane de lei.

Centrul de agrement din Vatra Dornei va avea trei bazine de înot, respectiv unul semiolimpic, un bazin pentru începători și unul pentru copii, cu formă trapezoidală.

În zona centrală a spațiului de agrement va fi amplasat un tobogan cu apă.

Baza de agrement este prevăzută și cu o zonă SPA cu trei saune, finlandeză, umedă și de sare, un bazin cu apă rece, dușuri și zonă relaxare. Proiectul include și o zonă de fitness situată la etajul construcției, iar la demisol va fi o zonă de bowling.

Baza de agrement va fi în stațiune, zona de ieșire spre Floreni.

Viceprimarul municipiului Vatra Dornei, Marius Rîpan a declarat că baza de agrement va avea o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați, iar toate bazinele vor fi acoperite pentru a putea fi folosite pe tot parcursul anului.

Acest centru de agrement este așteptat de ani de zile și considerat ca o gură de oxigen pentru stațiunea de altfel foarte frumoasă dar care are nevoie de cât mai multe variante de petrecere a timpului liber, pentru ca turiștii să petreacă mai mult timp la Vatra Dornei.   

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.