Se caută voluntari pentru Festivalul SymphOpera

Festivalul SymphOpera, care va debuta la Suceava în acest an se va desfășura în perioada 7 – 13 mai. Echipa de organizare a anunțată că este în căutare de voluntari entuziaști, care să dea o mână de ajutor la desfășurarea acestui festival.

„Suntem încântați să anunțăm prima ediție a festivalului SymphOpera, un eveniment ce aduce în prim-plan armonia simfonică și eleganța operei. Pentru a face acest eveniment memorabil, avem nevoie de o echipă dedicată și pasionată de muzică, oameni care împărtășesc aceeași dragoste pentru cultură și rafinament. Indiferent dacă ești un pasionat de muzică, un adept al artei sau pur și simplu vrei să faci parte dintr-o experiență culturală de neuitat, te invităm să te alături echipei noastre”, a transmis managerul Coralei „Ciprian Porumbescu” a Asociației „Sing Bucovina”, Ionuț-Vichentie Ilisoi, inițiatorul și principalul organizator al Festivalului SymphOpera la Suceava.

Rolurile voluntarilor, spun organizatorii festivalului, includ asistență în organizarea evenimentelor, primirea și îndrumarea participanților, susținerea logistică etc. Împreună cu echipa de organizare, voluntarii suceveni și nu numai vor crea o atmosferă deosebită, în care muzica și opera să strălucească în toată splendoarea lor.

„Dacă ești interesat să te implici și să faci parte din această experiență unică, te rugăm să completezi formularul de înregistrare a voluntarilor. Alătură-te echipei noastre și ajută-ne să ducem acest festival la un nivel de excelență. Formularul de înscriere îl găsești aici: https://forms.gle/ZFPuTu9kMbcjdYLP9. Mulțumim pentru interesul și sprijinul tău. Suntem nerăbdători să te avem alături de noi la festivalul SymphOpera, ediția I”, este mesajul echipei SymphOpera. Pentru mai multe informații: [email protected].

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.