Un tânăr care a accidentat mortal o femeie pe o trecere de pietoni și-a aflat pedeapsa finală

Un tânăr care în vara anului 2022 a accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni de la parcul ”Trei Bărboși”, din municipiul Suceava, și-a aflat pedeapsa finală. Marius Stănescu, din Bosanci, a fost ridicat de acasă și dus la Penitenciarul Botoșani, acolo unde trebuie să stea 1 an și 6 luni. Trebuie spus că pedeapsa de la Curtea de Apel Suceava este mai mică decât cea pronunțată de Judecătoria Suceava, care îl condamnase la 2 ani de închisoare. Familia femeii care a murit în accident trebuie să primească daune morale, dar și în acest caz sumele acordate de Curtea de Apel Suceava sunt mult mai mici decât cele de la instanța de fond.

Pe 7 august 2022, la ora 23,00, tânărul șofer era la volanul unui autoturism BMW și se deplasa dinspre centru spre Areni. Femeia în vârstă de 78 de ani se angajase în traversare pe trecerea de pietoni, aflată la acea oră pe semafor intermitent. Femeia a traversat dinspre partea opusă parcului, iar șoferul pur și simplu nu a văzut-o din cauza vitezei.

După cum s-a văzut și pe șocantele imagini de pe o cameră de supraveghere, femeia a fost lovită în plin și aruncată în aer la o mare distanță de locul impactului, viteza BMW-ului fiind una foarte mare.

Bătrâna a grăbit pasul când a observat mașina, însă nu s-a mai putut salva din calea „rachetei”.

După impact, tânărul a oprit mașina, dar mai apoi a părăsit locul accidentului. Echipajele medicale sosite la fața locului au încercat resuscitarea victimei, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru bătrână. Marius Stănescu a fost identificat ulterior de echipajele de poliție la domiciliul său din Bosanci. El a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero.

Stănescu a fost arestat preventiv o perioadă de două luni de zile, imediat după accident.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.