Țigări de contrabandă în valoare de peste 400.000 de lei, confiscate în plină noapte

Nu mai puțin de 34.740 de pachete, în valoare de 406.575 de lei, au fost confiscate de polițiștii de frontieră în noaptea de sâmbătă spre duminică. Totul s-a petrecut în timpul unei acțiuni comune a lucrătorilor Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei în colaborare cu colegii de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina.

În jurul orei 2.00, polițiștii de frontieră au observat în apropierea frontierei cu Ucraina, în zona satului Lupcina, două autovehicule și mai multe persoane care manevrau cutii.

Au fost somați să se oprească, dar în acel moment s-au dispersat și au fugit în Ucraina, fără să țină cont nici măcar de faptul că polițiștii de frontieră au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical.

Cele două autovehicule abandonate au fost duse la sediul Poliției de Frontieră, iar cu ocazia inventarierii mărfii s-a constatat că este vorba de 34.750 de pachete de ţigări, în valoare de 406.575 de lei.

Țigările au fost confiscate, iar autovehiculele, în o valoare de 60.000 lei, au fost indisponibilizate.

Ancheta a fost preluată de un procuror de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc și vizează infracțiunea de contrabandă.

 

 

 

 

 

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.