Furnizarea căldurii în sistem centralizat în municipiul Suceava va fi oprită de la 1 mai

Furnizarea căldurii în sistem centralizat în municipiul Suceava va fi oprită începând cu data de 1 mai. Anunțul a venit din partea celor de la Thermonet, firma care se ocupă cu această activitate.

„Instalațiile de încălzire din rețeaua secundară de alimentare cu agent termic, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor/scărilor de bloc rămân încărcate și sub presiune. Această măsură are în vedere protejarea instalațiilor de termoficare și evitarea degradării prin extinderea coroziunii (oxidării)”, a precizat directorul Thermonet Suceava, Mugur Corlățan.

În conformitate cu prevederile legale este interzisă orice intervenție în instalațiile de termoficare fără acordul operatorului de sistem (Thermonet SRL). Pentru intervențiile neautorizate în rețea, precum și pentru orice alte acțiuni ale utilizatorilor, care pot provoca daune materiale în instalațiile interioare ale imobilelor, furnizorul de servicii de termoficare nu își asumă responsabilitatea.
Furnizarea apei calde de consum în locuințele racordate la sistemul centralizat va fi efectuată după același program, fără a fi afectată de întreruperea furnizării căldurii.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.