Închirierea trotinetelor se reia în municipiul Suceava

Închirierea trotinetelor se reia în municipiul Suceava de la 1 mai prin programul Suceava EcoRide.

Trotinetele de închiriat se găsesc în fața primăriei, pe Bulevardul 1 Mai; Centru – în Piața 22 Decembrie, str. Nicolae Bălcescu; Burdujeni – Parcul Copilului, zona Moldova – str. Calea Burdujeni; Obcini – spațiul de joacă de pe str. Victoriei; stație Curcubeul – parcare Dorna, lângă Banca Transilvania – bdul George Enescu; Centrul de Tradiții Populare – str. Universității; Mărășești – Parc Mărășești, str. Mărăști; Bucovina – magazin Bucovina – str. Ștefan cel Mare; Parcul Central – între BCR și Parchet, str. Ștefan cel Mare; Centrul Cultural al municipiului Suceava – str. Mihai Eminescu; zona de agrement Tătărași – str. Roma; Cetatea de Scaun a Sucevei.
De asemenea, a rămas neschimbat și tariful de închiriere, respectiv 50 de bani pentru pornire și 40 de bani/minut. În cazul în care utilizatorul parchează trotineta în stand, se aplică o reducere, ajungând la 30 de bani/minut. Banii neutilizați din portofelul electronic se raportează pentru sezonul acesta.

Închirierea trotinetelor se face doar prin intermediul aplicației Suceava EcoRide, ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play.

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.