30 de zile de arest pentru tânărul care a accidentat mortal o altă persoană

Un magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Suceava a decis emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile pentru Sebastian Duceac, tânărul de 21 de ani care a provocat accidentul mortal din dimineața zilei de 1 mai, de pe DJ 209, de la Frumoasa. Soluția instanței nu este definitivă și poate fi contestată la Tribunalul Suceava.

Autorul accidentului mortal este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, iar în noaptea de miercuri spre joi pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Accidentul a avut loc pe 1 mai, la ora 5.00 dimineață, iar victima nu a avut nici o șansă. Este vorba de Bogdan Ionuț Sefciuc, de 25 de ani, din Suceava, care nu se știe ce căuta la acea oră pe drumul de la Frumoasa.

După comiterea accidentului șoferul a fugit de la locul faptei, dar a fost depistat de polițiști două ore mai târziu. A stat baricadat în propria casă până când avocatul ales a ajuns la domiciliul din Frumoasa și l-a convins să se predea.

A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nu a reieșit că ar fi consumat substanțe interzise, dar toate aspectele se vor lămuri după analiza probelor de sânge și urină care i-au fost prelevate la spital.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.