FOTO – VIDEO: O după-amiază memorabilă cu Daniel Buzdugan la Gio Supermarket din Adâncata

Joi după-amiază, între orele 17 și 22, cunoscutul realizator de radio și televiziune, Daniel Buzdugan, a fost prezent la cel mai nou supermarket,  Gio Supermarket din comuna Adâncata, județul Suceava. Evenimentul a fost marcat de o atmosferă specială, în care Daniel Buzdugan s-a întâlnit cu clienții supermarketului. Atmosfera a fost una electrizantă, plină de entuziasm și voie bună.

Pe parcursul întâlnirii, clienții au avut privilegiul de a socializa cu Daniel Buzdugan și chiar de a se fotografia alături de el, bucurându-se de o experiență memorabilă. În cadrul discuțiilor, Daniel Buzdugan a transmis un mesaj plin de căldură și apreciere pentru locuitorii din Bucovina.

“Ma bucur ca sunt în Bucovina, ma bucur ca sunt în Adâncata și vreau să vă spun că sunteți niște oameni binecuvântați de Dumnezeu”, a declarat Daniel Buzdugan, subliniind frumusețea și unicitatea locului.

Daniel Buzdugan a adus în discuție și importanța comunității locale, exprimându-și aprecierea pentru inițiativa domnului Giovanni, fondatorul supermarketului, care a investit într-o afacere cu capital local.

De asemenea, Daniel Buzdugan a avut ocazia să se întâlnească cu persoane care lucrează în București, dar care vin în concediu în Bucovina. “M-am bucurat foarte mult când m-am întâlnit aici în supermarket cu persoane care lucrează în București, am avut ocazia să mă întâlnesc cu o persoană care este vatman și pe care o cunosc deoarece eu călătoresc cu mijloace de transport în comun. După ce muncește tot anul, vine și își face vacanța acasă în Bucovina”, a adăugat acesta.

În încheierea întâlnirii, Daniel Buzdugan a transmis urări de sărbători fericite și a încurajat spiritul de solidaritate.

“Sărbători fericite, credința în Dumnezeu și să ne bucurăm și să ne ajutăm mai mult unii pe alții și să ținem cu ai noștri”, a concluzionat Daniel Buzdugan.

Foto:

Video:

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.