Foto: ,,Lumea Perdelelor” deschide la Câmpulung Moldovenesc a cincea sa franciză în doar doi ani de zile

,,Lumea Perdelelor” inaugurează sâmbătă, 11 mai, al cincilea său magazin în sistem franciză, în oraşul Câmpulung Moldovenesc. Acesta este situat pe Calea Bucovinei, numărul 34, vis-a-vis de magazinul Penny şi va fi deschis clienților începând de luni, 13 mai, de la ora 9.00. Această strategie de dezvoltare vine ca urmare a creșterii brandului, cererea produselor şi serviciilor oferite de Lumea Perdelelor fiind din ce în ce mai mare atât la nivel regional, cât şi în toată Romania, firma devenind un importanat distribuitor național de perdele, draperii și rejansă.

„Încă de când am deschis magazinul mamă Lumea Perdelelor din Fălticeni noi am avut comenzi în zona Câmpulung, dar totuşi distanţa a fost un obstacol între noi şi clientul final. Astfel, deschiderea acestei noi francize ne apropie de clienţii din aceasta zonă, precum si de cei din zona Vatra Dornei. Profesionalismul, standardul ridicat de calitate şi personalizarea locuinţelor clienţilor noştri au fost principiile cu care am pornit la drum şi tot cu ele promitem că vom continua! Partenerii noştri au făcut şcolarizare la noi mai bine de jumătate de an şi sunt sigur că vor face o figură frumoasă pe noul drum pe care au pornit, fiind încă susţinuţi şi îndrumaţi de către echipa noastră. După “cucerirea” acestei zone, următorul lor pas va fi deschiderea unei francize în Vatra Dornei, dar vom face împreună creşterea, pas cu pas, tocmai pentru a ne putea menţine standardele de calitate”, a menționat Bogdan Rădășanu.

Antreprenorul a adăugat că are în plan deschiderea mai multor magazine de acest tip, în sistem franciză.

,,Brandul Lumea Perdelelor este în continuă creştere atât pe partea de distribuţie, cât şi pe partea de francizare. Pentru noi este entuziasmant că în doar 2 ani de zile am ajuns la deschiderea celei de a cincea francize. Prima noastră franciză de la Suceava a fost deschisă pe 15 mai 2022, acum aproape doi ani, la Suceava, alte două francize au fost deschise în toamna anului 2023, la Târgu Neamţ şi Rădăuţi, iar acum o lună am deschis a patra franciză la Dorohoi. Toate aceste magazine sunt în continuă creştere, au avut comenzi consistente şi profit încă după prima lună de la activitate. Deja discutăm cu proprietarii acestor francize despre posibilitatea deschiderii altor puncte de lucru din zona lor. Tocmai asta ne încurajează să nu ne oprim aici! Din punctul meu de vedere este o afacere ideală pentru familiile care doresc să practice o meserie frumoasă şi cu rezultate financiare bune, francizaţii având posibilitatea să îşi deschidă mai multe puncte de lucru în raza lor de acţiune. Vreau să mai precizez că discutam de nişte francize atipice, deoarece investiţia iniţială necesară precum şi taxa de francizare sunt mici, deci pot să spun că este o franciză mai prietenoasă, accesibilă tuturor celor care vor să investească în acumularea cunoştinţelor în domeniu şi care îşi doresc să pornească o afacere sigură şi de viitor. Veştile bune continuă! În mai puţin de o lună de zile urmează să deschidem şi a şasea franciză Lumea Perdelelor Cluj-Napoca. Succesul nostru a fost auzit şi apreciat şi peste munţi şi astfel am acceptat provocarea deschiderii acestui magazin în una din cele mai mari metropole de la noi din ţară. De altfel, doresc să vă anunţ că am pornit deja școlarizarea pentru o altă franciză ce va fi deschisă în zona Pașcani şi discutăm intens şi despre alte puncte noi de lucru ce vor fi dechise în viitorul apropiat, a mai menționat Bogdan Rădășanu.

,,Lumea Perdelelor” este o firmă care se ocupă cu importul și comercializarea perdelelor și draperiilor atât la nivel local, prin magazinul propriu situat în Fălticeni, cât și la nivel național, având peste 130 de magazine cărora le sunt vândute produsele. Ei fac diferența prin faptul că aduc săptămânal marfa comandată de la fabricile colaboratoare din Turcia. La nivel local, în afară de comercializarea în sine a materialelor, ,,Lumea Perdelelor” oferă și servicii cap-coadă: măsoară, oferă consultanță în alegerea materialelor, montează sistemele de prindere, se ocupă cu croitul și coaserea materialelor, calcă și aranjează, la final, perdelele.

Acest brand a luat naștere acum 13 ani, în ideea de a aduce un suflu nou pe piața textilelor de interior. În toți acești ani, au reușit să creeze o rețea de peste 130 de magazine cărora le sunt vândute produsele, fiind pe lângă un furnizor, și un colaborator de bază.

Dacă sunteți interesat și doriți să aflați mai multe detalii sau să plasați comenzi, puteți contacta “Lumea Perdelelor Câmpulung Moldovenesc” la numărul de telefon 0747016672 . Deasemnea, pentru a fi la curent cu toate noutățile, puteți urmări paginile lor de socializare, acolo unde postează regulat, cât și pe site-ul lumeaperdelelorfalticeni.ro

Foto:

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.