Expoziția ”Sclipiri Minerale” poate fi vizitată timp de o lună

Expoziția ”Sclipiri Minerale” va putea fi vizitată timp de o lună, de pe 30 mai până pe 30 iunie la Muzeul de Științele Naturii Suceava. Cei interesați vor putea vedea și admira eșantioane minerale, în special din clasa mineralogică sulfuri.

Obiectele fac parte din patrimoniul Muzeului Național al Bucovinei și sunt însoțite de texte și fotografii care oferă informații și curiozități referitoare la mineralele expuse.

Pe data de 1 iunie, copiii sunt așteptați, de la ora 11:00, tot la Muzeul de Științele Naturii, pentru a sărbători, împreună cu personalul muzeului, „Ziua copilului”.

„Dragi copii, luați-vă costumele de flori, prințese, fluturași sau de marinari, pirați, dinozauri sau ursuleți și poftiți la Muzeul de Științele Naturii, la Carnaval. Va fi organizată o paradă a costumelor, continuăm cu jocuri în aer liber și concursuri pe diverse teme din lumea plantelor și a animalelor. Va fi voie bună și distracție, muzică și dans, alături de multe surprize dulci”, au transmis reprezentanții Muzeului Național al Bucovinei.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Casă distrusă de flăcări prin acțiune intenționată

Un incendiu izbucnit la o casă din Solca a distrus în mare parte imobilul care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.