Concurs de bătut toacă la parohia din Rotunda-Liteni

A XIII-a ediție a concursului de toacă intitulat ”Răsună toaca-n cer” va avea loc duminică, 2 iunie, de la ora 16.00, la parohia „Adormirea Maicii Domnului şi Sf. Apostul Andrei” din Rotunda – Liteni, Protopopiatul Fălticeni.

Preotul paroh Mihai Ursuleasa și arhidiaconul Adrian Ursuleasa, organizatorii evenimentului, mizează pe o prezență numeroasă a copiilor, așa cum s-a întâmplat și în anii anteriori.

Preoţii din toate parohiile Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei și nu numai pot trimite la acest concurs unul sau mai mulţi copii care au ca pasiune bătutul toacei. La finalul competiţiei, se vor acorda diplome şi dulciuri tuturor participanţilor, iar cei clasaţi pe primele locuri vor primi premii constând în bani şi medalii. De asemenea, se va acorda şi un Premiu Special.

Preotul Mihai Ursuleasa a spus că s-a gândit să organizeze acest concurs din dorința de a atrage copiii spre sfânta biserică, însă, an de an acest concurs a luat amploare și prezintă din ce în ce mai mult interes pentru tinerii pasionați de bătutul toacei.

Pentru înscrieri, cei interesaţi pot suna sau trimite pe WhatsApp numele copiilor, clasa și vârsta la numerele de telefon: 0744 778 371 (Pr. Ursuleasa Mihai); 0765 263 038  (Arhid. Ursuleasa Adrian).

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Incendiu devastator declanșat de acțiunea unor rozătoare

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de pompieri Rădăuți, împreună cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.