Percheziții într-un dosar de evaziune de peste 820.000 de lei în domeniul prestări servicii școli de șoferi

În dimineața zilei de 29 mai, polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, au acționat într-un caz de evaziune fiscală, în domeniul prestărilor de servicii de pregătire a persoanelor în vederea obținerii permisului de conducere.

Au fost efectuate un număr de cinci percheziții domiciliare în localitățile Suceava, Fălticeni şi în comuna Fântâna Mare, într-un dosar în care prejudiciul estimat este de peste 820.000 de lei.

”Mai multe persoane fizice au acționat în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale, prin neînregistrarea în contabilitate, a tuturor veniturilor obținute ca urmare a desfășurării activităților specifice școlilor de șoferi, prin intermediul a două societăți comerciale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În timpul perchezițiilor au fost ridicate înscrisuri, documente contabile, și unități de stocare date.

”Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

A suferit o fractură deschisă după o cădere din cireș

Duminică seară, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției Rurale Adâncata au fost sesizați că un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.