11 facultăți de la USV își prezintă programele de studii la Iulius Mall

11 facultăți ale Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava (USV) își prezintă programele de studii. Se întâmplă în zilele de 30 și 31 mai, între orele 13.00-18.00, la parterul Iulius Mall.

Târgul Ofertelor Educaționale îi invită pe liceeni să descopere cele peste 100 de programe de studii ale USV, la toate cele trei cicluri de învățământ: licență, masterat și doctorat.

La Târgul Ofertelor Educaționale vor fi prezente atât cadre didactice, cât și studenți, care vor oferi informații despre procesul de admitere, programele de studii, numărul de locuri scoase la concurs, criteriile de admitere, bursele de studiu, mobilitățile Erasmus+, posibilitățile de formare din cadrul USV, precum și multe alte detalii esențiale pentru viitorii studenți.

La eveniment vor fi reprezentate următoarele facultăți din cadrul USV: Facultatea de Drept și Științe Administrative; Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri; Facultatea de Educație Fizică și Sport; Facultatea de Inginerie Alimentară; Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor; Facultatea de Inginerie Mecanică, Autovehicule și Robotică; Facultatea de Istorie și Geografie; Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării; Facultatea de Medicină și Științe Biologice; Facultatea de Silvicultură; Facultatea de Științe ale Educației.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Casă distrusă de flăcări prin acțiune intenționată

Un incendiu izbucnit la o casă din Solca a distrus în mare parte imobilul care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.