Marșul Absolvenților de la USV va avea loc joi

Marșul Absolvenților de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) va avea loc în cursul zilei de joi, 13 iunie. Tot cu acest prilej se va organiza și Festivitatea de Absolvire a Promoției 2024 USV. Este cea de-a VIII-a ediție a Festivității de absolvire, care se organizează în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților.

Absolvenții promoției 2024 vor pleca din Campusul USV la ora 18:00 și se vor deplasa către centrul municipiului Suceava.

Pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 18:30, va începe Festivitatea de Absolvire, invitatul special fiind Andrei Nagy, reprezentant al companiei de software UiPath.

În cadrul ceremoniei, șefii de promoție de la cele 11 facultăți sucevene vor urca pe scenă și vor transmite mesajul lor, adresat comunității locale și regionale.

La final, va avea loc un concert al interpretei Mira, eveniment special organizat de Casa de Cultură a Studenților. Mira, pe numele său real Maria Mirabela Cismaru, cântăreață și compozitoare, a devenit cunoscută în industria muzicală din România datorită vocii sale distincte și hiturilor sale, fiind considerată una dintre cele mai promițătoare și influente tinere artiste din România. Ea adoptă un stil muzical versatil, care îmbină elemente de pop, dance și muzică electronică, care se doresc a fi pe gustul generației de absolvenți USV 2024.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Incendiu devastator declanșat de acțiunea unor rozătoare

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de pompieri Rădăuți, împreună cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.