Euro 2024 se vede la Iulius Mall Suceava, pe un ecran gigant

Meciurile de la Campionatul European de fotbal din Germania din acest an vor putea fi urmărite pe un ecran gigant care va fi instalat la Iulius Mall Suceava.

În acest sens, a fost pregătită o zonă specială, iar cei care vor viziona meciurile au șansa de a câștiga mingi cu naționala României și tricouri semnate de Dorin Goian, vouchere la restaurantele din food court, dar și vor beneficia și de alte surprize.

Începând de vineri, 14 iunie, și până duminică, 14 iulie, esplanada Iulius Mall este animată de bucuria fotbalului și de emoția competiției.

„Îți va face plăcere să stai aici, pentru că vei avea parte de big beans-uri, umbrele, dar și răcoritoare și snack-uri, totul pentru completarea unei atmosfere demne de Euro 2024.

Nu uita că Iulius Mall însoțește fiecare seară cu momente de divertisment, iar pauzele dintre meciuri sunt dedicate jocurilor. Participă la concursuri cu premii atractive, de la vouchere la restaurantele Spartan, Manay, Mesopotamia, Cartofisserie, Yumm, Dionisus, dar și la Raff Coffee și Empire Salon, până la mingi și tricouri semnate de Dorin Goian”, au arătat reprezentanții Iulius Mall Suceava.

Cei care vizionează meciurile sunt așteptați la cornerul Iulius de pe esplanadă, pentru că, în perioada 14 iunie –14 iulie 2024, la cumpărături de minimum 100 de lei, intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre tricourile semnate de Dorin Goian, dar și pentru o minge.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.