Concurs între pompierii civili din județ. Află cine sunt câștigătorii

A fost zi de concurs sâmbătă, 15 iunie, pe stadionul ”1 Mai” din Ițcani, din Suceava, acolo unde pompierii din serviciile voluntare sau private au concurat pentru supremație.

Din partea Serviciilor voluntare pentru situații de urgență au concurat echipele din Bosanci, Cacica, Crucea și Salcea, iar la Serviciile private pentru situații de urgență au venit cei de la „Egger România” și „Rompetrol Downstream”, punctul de lucru Vatra Dornei.

Echipele au avut de trecut trei probe, respectiv ștafeta de 4×100 m, pista cu obstacole și dispozitivul de intervenție, iar după ce s-au analizat rezultatele, câștigători la faza județeană a competiției au fost desemnați Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, respectiv Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Egger.

”Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava felicită toate echipele participante pentru implicare și dăruire. Dorim să subliniem importanța vitală a Serviciilor voluntare pentru situații de urgență (SVSU) în derularea misiunilor specifice, în slujba cetățenilor.

Pompierii voluntari sunt și ei adevărați eroi ai comunităților noastre, care dau dovadă de curaj, dăruire și spirit de echipă excepționale, fiind mereu pregătiți să intervină în situații de urgență”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

 

 

 

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.