Gabriela Gogan, de la Școala Gimnazială „Nicolae Labiș” Mălini.

Trei elevi suceveni s-au întors acasă cu distincții după ce au participat la etapa națională a Concursului de Matematică „Olimpiada satelor din România”, competiție care a avut loc la Cluj Napoca.

La acest concurs participă copii din clasele V-VIII, dar numai din mediul rural.

Lotul sucevean, care a fost însoțit la Cluj Napoca de profesoara Gabriela Gogan, de la Școala Gimnazială „Nicolae Labiș” Mălini, s-a întors acasă cu două mențiuni acordate de Ministerul Educației și trei medalii din partea Societății de Științe Matematice din România.

Alexandra Budianu, elevă în clasa a VII-a, la Școala Gimnazială „Nicolae Labiș” Mălini, care o are ca îndrumător pe profesoara Gabriela Gogan a obținut mențiune și medalie de argint.

Victor Constantin Buzilă, din clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială „Iraclie Porumbescu” Frătăuții Noi, care o are ca îndrumător pe profesoara Maria Magdalena Moisuc, a obținut mențiune și medalie de argint.

Anastasia Bodnarașec, elevă în clasa a V-a, la Școala Gimnazială Ipotești, care îl are ca îndrumător pe profesorul Costel Cristian Costin a obținut medalia de bronz.

O altă elevă din lot, Marta Bălăceanu, clasa a VI-a, Școala Gimnazială „Nicolae Labiș” Mălini, a obținut diplomă de participare.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.